Rocky Mountain Demo, Oslo med Revir og Trollvannstua

June 28th, 2018

Om Trollvannstua
Trollvannstua er først og fremst en klassisk Markastue, med tradisjoner tilbake til 1916. Enkel tilgjengelighet på grensen mellom by og mark, på veien mot Grefsenkollen. Sentralt beliggende, men likevel en litt bortgjemt perle ved porten til Lillomarka. Vertskapet, Grunde og Charlotte og barna Zaccarias, Rebecca og Sarah strekker seg langt for at alle skal føle seg velkomne. De byr på god mat, kaffe, trollsnurr hjemmelaget brød og annen bakst, men det er også lov å nyte medbrakt nistepakke. Trollvannstua er i ferd med å etablere seg som en arena for kunst, kultur og musikkliv i Oslo. Like ved stua ligger Trollvann hvor det er fine bademuligheter og man kan få kjølt seg ned etter tøffe turer i Marka.

Om Revir 
Revir er entusiastdrevet friluftlivsbutikk med egen kaffekrok og galleri nederst i Folketeaterpassasjen i Oslo. To inn/utganger (litt som et revehi), en i ut i selveste Storgata og en inn i passasjen, like bak Marc Quinn´s Kate Moss-skulptur. Etablert av en gjeng kompiser med sprikende interesser (fluefiske, musikk, hundekjøring, kunst, kanopadling, snowboard, design, sykling, klatring, jakt), men med en felles tilbakelent holdning til de respektive aktivitetene. 

I løpet av de to årene siden starten er Revir blitt et ustrigla sted med lave skuldre der det eklektiske vareutvalget og varierte aktivitetstilbudet også gjenspeiler kundegruppen. Rad dads, preppere, skatere, hundekjørere, kunstnere, designere, nerds og hipstere (hva nå det betyr for tiden). Alle er velkomne, og fiskeskrøner, turtips. røverhistorier og annen erfaringsutveksling sitter løst over god kaffe fra De dype skoger.

Date: 
June 28th, 2018
Time: 
1:00pm to 8:00pm CEST
Name: 
Rocky Mountain Demo, Oslo med Revir og Trollvannstua
Location: 
Trollvannsveien 3
0490 Oslo
Norway
59.961719512939, 10.806078910828